EN SOLRIG SUCCES CÔTE D'AZUR 


I september 2018 arrangerede Qvistgaard & Co et fantastisk 3-dages arrangement med 130 gæster i den charmerende franske by, Cannes. Vores team havde ansvaret for alt lige fra planlægning til eksekveringen og transport, hoteller, venues med mere. Det er ikke første gang, at vi har lavet et arrangement i Cannes, og vi er stolte over at kunne sige, at vi kender byen som vores egen bukselomme.

Masser af solskin, lækre vine, dejlig fransk cuisine og et imponerende udvalg af de smukkeste venues, du kan forestille dig. Vi ved, at Cannes (og området) er det gennemførte, stilfulde og eventyrlige valg til et firma kick-off, møde, firmatur eller lignende.

Vi har aftaler med de bedste lokale samarbejdspartnere inden for catering, venues, transport, fotografering, lys- og lydteknik m.m. Det betyder, at vi kan tilføre lige de ekstra (solrige) vitaminer til dig og din virksomhed, som gør jeres event til noget helt særligt.