Personalefest


Sovino er en vigtig samarbejdspartner for Qvistgaard & Co. En gang årligt afholdes der fest for hele koncernen.

Ønsket lød på en oktoberfest. Målsætningen var at skabe rammen om et brag af en fest i egne lokaler. Qvistgaard & Co’s opgave lød på at projektstyre og faciliteter hele arrangementet i samarbejde med Sovino. Oktoberfesten bød på lækker traditionel mad, med helstegt pattegris og buffet. For at holde den røde tråd blev gæsterne serviceret af oktober piger. I løbet af aftenen var der fri bar og live bands som de festglade gæster dansede til.

Med et forestående internt personale arrangement for en koncern bestående af 8 individuelle virksomheder med over 350 medarbejdere samlet set, inddrog vi Qvistgaard & Co. til at varetage alt fra idé over planlægning til afvikling af arrangementet. Vores forudsætninger bød på en del udfordringer for Qvistgaard & Co., både i forhold til budget, specifikke ønsker, deciderede krav samt en del usikkerheder omkring specifik location, der skiftede flere gange, logistik, endeligt deltager antal etc. Qvistgaard og Co. imødegik udfordringen med værdifulde inputs, fleksibilitet og handlekraft, og formåede med stor professionalisme at afvikle et fantastisk arrangement, der til fulde indfriede vores høje forventninger. Jeg kan på det varmeste anbefale at overlade alle aspekter af et forestående event til de professionelle kræfter bag Qvistgaard & Co.

De bedste hilsner
Louise B. Christensen
Ravage Restaurant & Bar