Lancering af eksklusiv vodka


I december 2014 fik Danmark et nyt eksklusivt vodkabrand – Beluga Vodka.

Tasterwine stod overfor at skulle introducere Beluga Vodka på det danske marked og valgte os på baggrund af vores erfaring og netværk. Gæstelisten blev kreeret med omhu og bestod af særligt inviterede fra det københavnske bar og restaurantmiljø.

Den røde tråd i eventen – ”Eksklusivitet” – tog udgangspunkt i Beluga Vodkas brandidentitet og var vigtigt at ramme. Vi fokuserede på at skabe den helt rigtige atmosfære i unikke lokaler i indre København, hvor en specialdesignet Belugabar var kronen på værket. Her mixede og serverede bartenderne nøje udvalgt Beluga-drinks, mens gæsterne nød udsøgte canapeer og smagte på de forskellige vodkaer.

Qvistgaard & Co. var med under hele eventen og for alt fra planlægning til eksekveringen.