INSPIRATIONS SEMINAR


eWork ønskede at afholde et inspirationsseminar for potentielle kunder. Fokus var på at inspirere og opbygge sociale relationer og med eWorks slogan ”Reshaping consulting” var vores opgave at perspektivere dette til en oplevelse ud over det sædvanlige. Helt fra udsendelse af invitationer havde vi fokus på ”reshaping”. Alle inviterede modtog et par hummelsko, som en del af invitationen. På selve dagen kom Christian Stadil og holdt et inspirerende foredrag, om hvordan han forvandlede Hummel fra et uddøende 80’er brand til en stor koncern. Efterfølgende blev alle inspireret og udfordret i køkkenet af Michellin-kokken David Johansen fra Kokkeriet. Deltagerne tilbragte et par hyggeligt timer sammen, hvor snakke gik mens der blev kokkereret en lækker 4-retters menu.

Tusind tak til Qvistgaard & Co!
eWork Danmark ønskede i efteråret 2015, et ekstraordinært arrangement for vigtige potentielle kontakter og kunder. Med knappe ressourcer for udførelse og en ikke klar ide om indhold, valgte vi at rådføre os hos Qvistgaard & Co., som vi opfattede som et professionelt og kreativt firma.

Fra første møde, oplevede vi en indlevelse og forståelse for vores situation og oplæg. Meget hurtigt var Qvistgaard & Co løsningsorienteret og fik os pejlet ind på, hvilke muligheder vi havde, en vurdering af opgaver og udfordringer, samt et estimat på udførelse. Vi var presset af tid, men Qvistgaard & Co, tog ansvar allerede fra første møde, og sikrede at både vi og andre gjorde som aftalt og overholdte angivne deadlines.

Der var flere bump på vejen, pga. kort tidsfrist og store krav fra vores side. Men vi oplevede gennem hele processen, at blive opdateret på situation og præsenteret for løsning. Hvilket gjorde vi hele tiden var rolige og ikke blev involveret unødigt i processen. Det gav os ro til at fokusere på vores kunder og indhold, uden bekymringer om selve gennemførelsen.

Resultat af arrangementet, har givet eWork den ønskede præsentation, som en professionel og seriøs virksomhed, der er drevet af kreativitet og innovation. Vi har indtil nu opnået møder med deltagere efterfølgende, der alle har vurderet arrangementet, som værdifuldt for dem og ønske om deltagelse på lignende arrangementer i fremtiden. Vi har lavet vigtige aftale med flere af deltagerne efter efterfølgende, der har vurderet eWork Danmark, som en mere professionelt virksomhed end før arrangementet. Hvilket klart er Qvistgaard & Co’s fortjeneste.

De bedste hilsner
Rasmus Steengaard
eWork Danmark