Eventpartner


Qvistgaard & Co har igennem en periode på små 2 år fungeret som eventpartner for Pension Danmark og været med til at sikre en rød tråd i deres events. Pension Danmark har haft et større projekt, der krævede, at der var fokus på at sikre og bevare et godt samarbejde på tværs af afdelinger og virksomheder. Qvistgaard & Co. har hjulpet med at sammensætte forskellige arrangement tilpasset projektets udviklingsfase. Arrangementerne har haft en fagligt indlæg efterfulgt at aktiviteter, der lænede sig op ad emne, som var vigtigt for samarbejdet på det givne tidspunkt i projektet. Der har været arrangeret ishockeyturnering, kapsejlads, grillkurser, samt rundvisninger med dertilhørende relevante foredragsholder, som kunne perspektivere til samarbejde.

“Jeg har benyttet Qvistgaard & Co i forbindelse med planlægning og gennemførelse af arrangementer. Qvistgaard & Co har været en god og professionel sparringspartner både i forbindelse med idégenerering, planlægning og endelig gennemførelse af arrangementerne.Jeg har i hele processen følt mig tryg, og har fornemmet, at der altid er ”styr på det”. Jeg kan varmt anbefale Qvistgaard & Co, hvis I har behov for professionel hjælp til gennemførelse af et arrangement fra start til slut.”


Henrik Tønnes
Underdirektør, Pension Danmark