En festlig oktoberfest


OMG kom til os med et ønske om en firmafest, hvor der var festlig stemning og et sjovt og kreativt univers. På baggrund af dette ønske faldt valget på temaet Oktoberfest.  Vi stod for den indledende idégenerering, planlægning af konceptet og var som altid med på selve dagen for at sikre, at festen forløb som den skulle.  Vi havde fundet den perfekt location til eventen – en bjælkehytte. Der blev pyntet op med granguirlander og blå og hvide farver, så oktoberfeststemningen kunne brede sig. Tyske schlager fyldte lokalet hele aften og deltagerne dansede flittigt i deres flotte kostumer.

Middagen var en klassisk oktoberfestmenu med helstegt pattegris og dertilhørende buffet. Øllen strømmede frisk fra fad og blev serveret i store ølkrus. Udenfor var der opstillet forskellige aktiviteter, som gæsterne kunne fornøje sig med i løbet af arrangement. Aktiviteten, der var flittigst besøgt, var sømblokken, hvor man kunne udfordre sin kollegaer til en venskabelig dyst. OMG fik en firmafest lige efter deres ønsker og værdien var ikke til at tage fejl af, når man så hvor meget medarbejderne hyggede sig på tværs af afdelinger.

”En firmafest til et 12-tal”. Sådan lød feedbacken fra en kollega på en af de mange fester, som Qvistgaard & Co. har hjulpet os med at arrangere. Det er imponerende så mange ideer til temaer, udsmykning, aktiviteter og festlige detaljer, Qvistgaard & Co. stiller op med, når firmafesten skal afholdes. De gennemtænker alle de scenarier, man ikke selv havde overvejet, og uanset festens størrelse, tema eller formelle niveau, kender Qvistgaard & Co. til den perfekte venue. Qvistgaard & Co. har altid leveret, ligegyldigt hvilken udfordring vi har præsenteret dem for, og vi giver dem vores varmeste anbefalinger.

De bedste hilsner
Maria Elisabeth Antonsen
OmnicomMediaGroup