Multi Event


Dentsu kom til os med en stor udfordring. De ønskede at afholde en festival, mediekonference og sommerfest samme dag. S#ARE skulle tage afsæt i Dentus ønske om at skabe og dele værdi over en hel dag, og gøre mediefestivallen til en dag hvor folk fra branchen kunne mødes over erfaringsudveksling og networking.
Qvistgaard & Co tilrettelagde dagen med udgangspunkt i Dentus ønske om en dag bygget op om værdideling, og koordinerede blandt andet de 30 forskellige udstillere og konferencens oplægsholdere. Festivallen fandt sted på Christianshavn og 300 deltagere var med på dagen. Vi havde organiseret et gadekøkken i bedste festivalånd, med spændende retter for enhver smag.
Om aftenen fortsatte festlighederne med sommerfest for Dentus ansatte. Qvistgaard & Co havde lavet en rød tråd igennem dagen, så skiftet fra festival til sommerfest fik en naturlig overgang.

“Da vi i august 2014 for første gang afholdt en stor mediefestival for kunder, medier, medarbejdere samt samarbejdspartnere, var det med stor hjælp fra Charlotte og Mikkel og deres team fra Qvistgaard & Co.

De gjorde et kæmpe stykke arbejde for at få hele dagen til at forløbe perfekt, og styrede hele planlægningsarbejdet professionelt og med en enorm ro, så vi hele tiden følte, at der var styr på selv de mindste detaljer. Charlotte og Mikkel havde rigtig mange gode ideer og input undervejs i planlægningsforløbet og formåede at ramme plet, på trods af, at de ikke kendte os på forhånd. Selve afviklingen havde de også fuldstændig styr på og der blev taget super godt af alle de mange gæster. Det gav en stor tryghed, at både Charlotte og Mikkel var tilstede under hele mediefestivalen, og man kan tydeligt mærke deres mangeårige erfaring fra event- og restaurations branchen.”

Vi kan varmt anbefale Qvistgaard & Co, hvis du står og mangler en kompetent samarbejdspartner til en fest eller event.
De bedste hilsner
Mette Fausing og Camilla Kjer
Dentsu Aegis Network